Ga naar de inhoud

Meer dan 300 tandartsen alleen al in Rotterdam! Om het nog lastiger te maken zijn allen ook nog eens ong. hetzelfde beoordeeld met gemiddeld een 9.1. Hoe kies je een tandarts? Zijn alle tandartspraktijken met hoge beoordelingen wel echt goed? En past de praktijk ook bij jouw wensen? In deze blog behandelen we die vragen.

hoe kies je een tandarts

Als je op zoek bent naar een orthodontist of tandarts in Rotterdam is er een groot aanbod. Hierdoor is het belangrijk dat je op een aantal aspecten let bij het kiezen van de geschikte tandarts of orthodontist. Tijdens mijn marketing werkzaamheden kom ik veel in aanmerking met diverse tandartsen en orthodontisten. In deze blog geef ik enkele tips waar je op kan letten tijdens je zoektocht.

Delauw Marketing

Huidige gebitsituatie | Hoe kies je een tandarts?

Wat is de staat van je mondgezondheid? Mogelijk dat je alleen periodieke controles nodig hebt, maar het is belangrijk om te overwegen wat je in het verleden nodig hebt gehad en wellicht in de nabije toekomst. Zoek je enkel een tandarts dan blijft de keuze nog net zo groot, maar heb je binnenkort een beugel nodig, kan je ook gelijk kijken naar een goede tandarts en orthodontist in Rotterdam.

Indien je zowel voor tandarts als orthodontist zoekt kan je bijvoorbeeld terecht bij Maxim Clinic voor een combinatie van tandarts en orthodontie rotterdam op één locatie. Het fijne aan deze praktijk is het brede aanbod en de persoonlijke service. Hier hoef je niet doorverwezen te worden naar andere praktijken indien je een specialistische behandelingen nodig hebt en kan je in dezelfde vertrouwde omgeving geholpen worden. Let dus op! wanneer je zoekt naar een tandarts en houd rekening mee met wat heb je nodig.

Delauw Marketing

Blik naar de toekomst | Hoe kies je een tandarts?

Ben je op zoek naar een tandarts denk dan ook aan veranderingen in de toekomst. Mogelijk speciale kindertandarts? Ben je al ouder of heb je een slecht gebit? Dan zou ik adviseren om naar een praktijk te kijken die wellicht meer ervaring heeft op het gebied van implantologie of prothetiek.

Delauw Marketing

Hoe kies je een goede tandarts?

  • Google aantal reviews (recent) en cijfer.
  • Reviews op andere websites bekijken (zorgkaartnederland). 
  • Bezoek website en behandelingen webpagina. Kijk naar behandelingen die mogelijk nog zijn voor de toekomst (kindertandarts?)
  • Is het een ervaren tandartspraktijk? Sinds wanneer bestaan ze? Bekijk de voordelen van ervaren tandartspraktijken.
  • Bekijk het team voor een eerste indruk. Vaak kun je online al een korte blik werpen op het team.
  • Neem contact op en maak een kort kennismakingsgesprek. Leer de tandarts en praktijk kennen.