Meteen naar de inhoud

Benieuwd naar onze offline en online marketing service? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen. Liever eerst meer uitleg?

Delauw Marketing banner

•    Gelimiteerd aantal klanten | Verdiepen volledig in uw bedrijf

•    Persoonlijke services | Op maat gemaakte services

•    Innovatief bedrijf | Continu verbeteren en up-to-date van de nieuwste trends

•    Waar voor uw geld | Lage tarieven en goede services

TRADITIONELE MARKETING vs ONLINE MARKETING

Traditionele marketing

Traditionele marketing is het geheel van alle offline marketing activiteiten die ervoor zorgen dat de verkoop van producten en/of diensten verhoogd wordt. Traditionele marketing zorgt ervoor dat u gemakkelijk de lokale doelgroep bereikt op specifieke locaties.

Hierin bieden wij diverse mogelijkheden; flyers, balie displays, sponsoring promotiemateriaal en tijdschriften

“Traditional marketing talks at people”

balie display

Online marketing

Online marketing is al mogelijk met een kleiner budget. Deze vorm maakt vaker gebruik van een pull-methode i.p.v. een push-methode. Het zorgt voor een makkelijke en specifieke targeting van uw gewenste doelgroep. 

Op het gebied van online marketing bieden wij de volgende mogelijkheden: social media, infographics, blogs en online advertenties. Daarnaast zijn traditionele marketing uitingen, zoals tijdschriften, ook online te publiceren.

“Online Marketing talks with people”

STAPPEN | OFFLINE EN ONLINE MARKETING

Stappen Offline & Online Marketing

Allereerst zal bij elke offline en online marketing een afspraak worden ingepland. Zo kunnen wij tezamen de aanleiding, doelen en wensen bespreken en doelgericht te werk gaan. Daarnaast kunt u van te voren al een voorkeur of idee hebben over de vormgeving en distributie. Hierdoor is stap 3 wellicht overbodig.

Indien u toch niet precies weet welke uitingen het meest geschikt zijn, zullen wij onderzoek doen. Dit onderzoek kijkt naar de doelgroep; waar actief en welke voorkeuren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de gewenste boodschap bij de klant terecht komt.

 

Deze resultaten worden kort teruggekoppeld en indien akkoord zal de uitwerking van de marketinguitingen van start gaan.

Het is afhankelijk van de wensen hoelang het geheel duurt. Veelal bij flyers of ander offline materiaal wordt circa 2 weken gerekend (i.v.m. drukwerk). Voordat het wordt gedrukt of online wordt geplaatst wordt altijd eerst met u overlegd.

Bij de uitingen kunnen wij de resultaten monitoren. Wilt u meer resultaat? Dan zorgen wij voor bijsturing en optimalisatie.

online marketing & offline marketing

SERVICES | OFFLINE EN ONLINE MARKETING

online adverteren, flyers, magazines, brochures, sponsoring
billboards, social media, e-mail marketing, affiliate marketing
marketing advertenties
marketing flyers design magazines ontwerp
marketing sporsoring
marketing brochures ontwerp
marketing billboards
marketing social media posts content creatie
marketing e-mail marketing
internet marketing affiliate marketing

Bekijk onze portfolio webpagina voor eerder werk.

Delauw Marketing

FAQ | OFFLINE EN ONLINE MARKETING

Marketing kan onderscheid maken tussen offline en online marketing.

Wat is online marketing; Bij online marketing wordt marketing ingezet waarbij gebruik wordt gemaakt van het internet. Alle marketingactiviteiten die online plaatsvinden vallen onder deze categorie. Het voordeel van online marketing is dat de marketinguitingen effectief gemeten kunnen worden, waardoor de resultaten inzichtelijker worden. Vaak wordt online marketing ook wel aangeduid als digitale marketing.

Online marketing services:

Wat is offline marketing; Offline marketing is een traditionele vorm van marketing hierbij wordt geen internet gebruikt. Deze categorie van marketing wordt nog steeds veel gebruikt omdat het een effectieve manier van marketing kan zijn. U kunt persoonlijk uw content / boodschap aan de klant geven. Denk maar aan een op-maat-gemaakte, persoonlijke brochure of folder, ideaal voor tijdens het wachten op een afspraak!

Offline marketing services:

  • Advertenties in bladeren
  • Ontwerpen en verspreiden van flyers
  • Sponsoring
  • Brochures design
  • Billboards creatie
  • Tijdschriften maken

Het combineren van offline en online marketing is aan te raden. Veel organisaties maken gebruik van meerdere kanalen die aan elkaar verbonden zijn, waardoor er multi-channel marketing ontstaat. Dit zorgt voor hogere awareness en engagement (interactie met de klant). Het is van belang dat u uw klant een keuze geeft op welk platform/device zij met u in contact willen komen.

Een marketingbureau is gespecialiseerd in de vormen- en uitwerking van marketing. U kunt bij een marketingbureau terecht voor advies over offline en online marketing. Daarnaast helpt een marketingbureau u met de juiste marketing die aansluit bij uw wensen en doelen. Zij kunnen ervoor zorgen dat de marketing op een professionele en effectieve manier wordt uitgewerkt voor de beste resultaten.

Marketingbureaus passen vaak een online marketing funnel toe. Dit is een soort van trechter van doelstellingen. Het doorloopt fasen van uw (potentiële) klanten; ‘bezoeken, boeien, beslissen, bestellen, betalen en binden’. De essentie van de funnel ligt in het daadkrachtig behalen van behoefteherkenningen, informatie vergaren, het evalueren van de resultaten en de alternatieven, de juiste keuze betreft marketinguitingen en het tevreden stellen van uw klanten. Een marketingbureau staat stil bij ieder onderdeel van het proces om ervoor te zorgen dat uw marketing geoptimaliseerd wordt.

Uw marketinguitingen zullen de juiste boodschap overbrengen aan de (potentiële) klanten en ervoor zorgen dat uw organisatie professionaliteit uitstraalt.

Het is inderdaad mogelijk om een marketingcampagne zelf uit te werken, echter is dit niet aan te raden. Een marketingcampagne moet aan veel eisen voldoen, wil deze optimale werking hebben. Wanneer u zelf een marketingcampagne opzet, loopt u risico dat veel promotie geld en tijd verloren gaan, doordat niet aan alle eisen wordt voldaan. Een marketingbureau hanteert bewezen functionele strategieën, zodat resultaten gegarandeerd zijn.

Daarnaast is voor de ontwikkeling van het promotiemateriaal vaak enige expertise in designtools vereist. Zo zal bij de ontwikkeling van een tijdschrift bijvoorbeeld InDesign moeten worden gebruikt. Zo kan alles netjes uitgelijnd worden, kloppen de maten en krijgt het een professionelere uitstraling.

tijdschrift marketing promotie

Een marketingbureau neemt de tijd en zorg van marketing voor u uit handen. De wensen en doelen van de klant zullen in acht worden genomen, waarbij de meest effectieve strategie en marketing worden gekozen. De experts zorgen ervoor dat de marketing aan alle eisen voldoet en werken deze op een professionele en effectieve manier uit. Hiermee worden onnodige hoge kosten voorkomen en de beste resultaten behaald.

De kosten voor het inzetten van een marketingbureau verschillen aanmerkelijk. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen de uurtarieven van ZZP’ers en volledige marketingbureaus. De gemiddelde prijs van ZZP’ers is circa €50,- tot €100,-. Een marketingbureau rekent vaak €70,- tot €150,-. Benieuwd naar onze tarieven?