Ga naar de inhoud
BEOORDELING
5/5

Vaak focussen marketingbureaus zich op de grotere massa’s in plaats van kwaliteit boven kwantiteit te stellen. 

Delauw Marketing is een nieuw, klein en persoonlijk bedrijf opgericht in 2020. Wij vinden het belangrijk om onszelf volledig in onze klanten, hun bedrijf en omgeving te verdiepen. Hierdoor werken wij met een gelimiteerde hoeveelheid klanten en kunnen wij gepersonaliseerde en op maat gemaakte services leveren aan iedere klant.

Klanten
0 0
Delauw Marketing

ONZE KLANTEN | AANBEVELINGEN

Bij Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) ben ik hoofdredacteur. De design heb ik uitbesteed aan Pascal van Delauw Marketing. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles er mooi en correct uit kwam te zien en zou ik zeker aanbevelen. Ik vond het altijd fijn contact, ook last-minute aanpassingen waren geen enkel probleem.
Delauw Marketing Klanten
BSc. P. Otaredian
Hoofdredacteur ACTA
aanbeveling acta
aanbeveling i-ro
Voor het Innovatieplatform Ritmiek van Organisatieverandering hebben wij Delauw Marketing ingeschakeld ter ondersteuning van de website werkzaamheden. Hierbij zijn wij erg tevreden over de communicatie en flexibiliteit van Delauw Marketing en zouden het dan ook zeker aanraden.
Voor onze tandartspraktijk hebben wij de marketing nu enige jaren aan Delauw Marketing uitbesteed. Zij doen voor ons de design van promotiematerialen, adverteren, website en social media. Het fijne hiervan is dat zij altijd bereikbaar zijn, meedenken met de praktijk en ons met alles marketing gerelateerd goed helpen.
aanbeveling rodin dental clinic
Delauw Marketing

Onze klanten | Deel uw mening

Wij horen graag hoe u Delauw Marketing ervaart of heeft ervaren. Uw reactie is heel waardevol: daarmee kunnen we onze service en diensten verbeteren. U kunt uw mening delen door middel van het onderstaande klanttevredenheidsformulier of u kunt contact met ons opnemen.