Ga naar de inhoud

Benieuwd naar onze digitale marketing strategie service? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen. Liever eerst meer uitleg?

Delauw Marketing banner

•    Gelimiteerd aantal klanten | Verdiepen volledig in uw bedrijf

•    Persoonlijke services | Op maat gemaakte services

•    Innovatief bedrijf | Continu verbeteren en up-to-date van de nieuwste trends

•    Waar voor uw geld | Lage tarieven en goede services

SERVICES | DIGITALE MARKETING STRATEGIE

Keyword optimalisatie & website optimalisatie
SEO en linkbuilding
DM keyword research
DM Website Optimalisatie
DM Websitecode Optimalisatie
DM SEO Website Content
DM Internal Linking
DM External Linking

STAPPEN | DIGITALE MARKETING STRATEGIE

Stappen digitale marketing strategie
Stappen digital marketing

In 6 stappen een volledige digitale marketing strategie goed uitgewerkt

1. Inkaderen project 

Allereerst zal er een afspraak ingepland worden om de wensen en doelen te bespreken. Vanuit hier worden de richtlijnen voor de digitale marketing service bepaald.

2. Keywords onderzoek

Vervolgens zal een onderzoek plaatsvinden naar de juiste keywords / zoekwoorden die ervoor zorgen dat uw klanten worden bereikt. Hierbij wordt gekeken naar uw vooraf gestelde wensen, waar de klant op zoekt en drukte in de markt (concurrenten). Zo krijgt u de ideale online positionering.

3. SEO Optimalisatie

De achterkant van uw website wordt geanalyseerd, door middel van erkende en professionele marketingtools. Hieruit volgen aandachtspunten waarna uw website wordt geoptimaliseerd. Dit resulteert in een snellere website, die hoger wordt geïndexeerd.

4. Content Optimalisatie

Content creatie met daarbij correcte keywords en SEO instellingen voor hogere ranking van uw website. Wij zorgen ervoor dat de content goed aansluit bij uw klanten.

5. Linking

De website wordt geoptimaliseerd met on-site linking. Linkbuilding is een continu proces waarbij het raadzaam is ook maandelijks professionele linkbuilding in te schakelen voor optimale resultaten.

6. Alles naar wens

Samen gaan wij met u in gesprek over de vernieuwde website en resultaten. Hierbij zijn wij altijd transparant en delen vooraf de nulmeting van de website en achteraf de behaalde resultaten. Zo krijgt u een volledig beeld van de optimalisatie.

digitale marketing service delauw marketing
Delauw Marketing

FAQS | DIGITALE MARKETING STRATEGIE

Bij digitale marketing strategie wordt onderzoek gedaan naar de website van desbetreffende organisatie om de pijnpunten in kaart te brengen. Daarbij zal onderzoek worden gedaan naar een strategiebepaling om de wensen en doelen te behalen. De achterhaalde pijnpunten worden geoptimaliseerd en de gekozen strategie wordt toegepast. Hiermee zorgt een digitale marketing strategie ervoor dat de website beter vindbaar wordt binnen google en toegankelijker wordt voor bestaande klanten.

Naast de website kan een digitale marketingstrategie doorvertaald worden naar andere kanalen zoals social media. Meerdere kanalen kunnen met elkaar verbonden worden (omni-channel marketing), waardoor betere resultaten ontstaan.

Belangrijke aspecten van digitale marketing strategie zijn:

 • Juiste keywords bepalingen
 • Kwaliteit teksten webpagina’s
 • Woordenaantal / zoekwoorden instellingen
 • Meta informatie
 • Pagina opbouw / structuur
 • Websitecodering
 • Internal linking
 • Linkbuilding
 • External linking

Een marketingbureau neemt het gehele proces van de website uit handen. Zij zorgen voor onderzoek en maken daarbij gebruik van tools om juiste keywords te bepalen. Daarbij weet een marketingbureau hoe zij de keywords op de juiste manier moeten implementeren en de website op diverse onderdelen te optimaliseren.

Het is van belang dat u al uw kanalen, zoals social media, webpagina’s, webshop e.d. op elkaar afstemt. Een marketingbureau zorgt ervoor dat deze kanalen op elkaar aansluiten, hierdoor ontstaat er een samenhang.

Het is mogelijk om een digitale marketing strategie zelf te bepalen en uit te voeren. Echter zal er erg veel tijd zitten in onderzoek naar alle onderdelen. Een expert is bekend met de onderdelen en maakt daarbij gebruik van tools en betaalde programma’s om de optimalisatie juist te laten verlopen. 

Wil je toch zelf aan de slag met jouw digitale marketing? Dan helpen wij jou graag alvast wat verder met belangrijke informatie. Een belangrijk onderdeel van digitale marketing is namelijk jouw website structuur; het helpt zoekmachines de inhoud van je website beter te begrijpen en te indexeren. Dit kan leiden tot een betere online vindbaarheid.
Onderstaand zijn alvast een paar manieren om de structuur van je website te optimaliseren weergeven:

 1. Maak een duidelijke en logische navigatiestructuur: Zorg ervoor dat je website gemakkelijk te navigeren is door een duidelijke en logische structuur te creëren. Gebruik bijvoorbeeld (dropdown)menu’s of een navigatiebalk om bezoekers te helpen bij het vinden van de juiste pagina’s.
 2. Maak gebruik van interne links: Maak gebruik van interne links om bezoekers te helpen bij het vinden van gerelateerde inhoud op je website. Dit helpt ook zoekmachines om de relatie tussen verschillende pagina’s te begrijpen.
 3. Gebruik duidelijke URL’s: Maak gebruik van duidelijke en relevante URL’s voor je pagina’s en houd ze kort en eenvoudig.
 4. Gebruik header-tags: Gebruik header-tags (H1, H2, H3, etc.) om de inhoud van je pagina’s te structureren en zoekmachines te helpen bij het begrijpen van de hiërarchie van de inhoud.
 5. Optimaliseer de laadtijd: Zorg ervoor dat je website snel laadt, omdat een langzame laadtijd kan leiden tot een slechtere gebruikerservaring en een lagere positie in de zoekresultaten. Om een beter beeld te krijgen van jouw website laadtijd kan je marketingtools gebruiken als; Pagespeed Insights.

Door deze tips toe te passen, creëer je een duidelijke en gestructureerde website die gemakkelijk te begrijpen is voor zowel bezoekers als zoekmachines, waardoor je online vindbaarheid kan worden verbeterd.

Wilt u minder zorgen en meer professionaliteit met uw website is het handig om een professioneel marketingbureau in te schakelen. Een marketingbureau zorgt ervoor dat de juiste kennis wordt opgedaan en de onderdelen op de correcte manier worden uitgewerkt. Hiermee is er zekerheid dat de optimalisatie juist wordt uitgevoerd en de maximale werking heeft. Daarbij heeft een marketingbureau tools, waarmee de resultaten worden gemonitord.

De kosten voor het inzetten van een marketingbureau verschillen aanmerkelijk. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen de uurtarieven van ZZP’ers en volledige marketingbureaus. De gemiddelde prijs van ZZP’ers is circa €50,- tot €100,-. Een marketingbureau rekent vaak €70,- tot €150,-. Benieuwd naar onze tarieven?