Ga naar de inhoud

Welkom bij ons verhaal 

Marketing is een continu veranderende branche, waarbij meegaan met de tijd erg belangrijk is. Na veel praktijkervaring opgedaan te hebben besloten wij om voor onszelf te beginnen. Zo begonnen wij als marketingbureau Den Haag, met focus voor tandheelkundige praktijken.

Het idee achter Delauw Marketing was een bedrijf creëren die misschien wel minder ondernemingservaring had, maar wel als doel het echt klaarstaan voor de klant heeft. Wij werkten namelijk met veel bureaus waarbij omvang van klantenaantallen boven de customer intimacy stond.

Wij vinden het juist leuk om ons te verdiepen in een bedrijf, haar wensen en branche. Niet alleen kunnen wij er zo voor zorgen dat onze diensten aansluiten, maar ook dat wij tezamen zoveel mogelijk resultaat boeken. 

Aangezien wij werken met een beperkt aantal klanten verplichten wij onszelf ook deze klanten zo goed mogelijk te bedienen en zo te behouden.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact met onze klanten te hebben en hopen zo dat er een open sfeer wordt gecreëerd.  Voor ons is het een streefpunt dat beide partijen blij zijn met de zakelijke relatie en open kunnen zijn m.b.t. de communicatie.

Vooraf aan iedere totstandkoming van zakelijke partnerschap zal er een marketing adviesgesprek plaatsvinden. Waarom geen standaard kennismakingsgesprek? Ons doel tijdens dit gesprek is niet een nieuwe klant werven, maar kijken of wij wel bij elkaar passen. Er zijn ontzettend veel marketingbureaus en wij zijn niet per se altijd de best passende keus voor jouw bedrijf. Hierdoor bespreken wij o.a. jouw verhaal, doel en branche en ons verhaal.

Het kan zijn dat wij denken dat de specifieke doelen en wensen vanuit jou door ons minder succesvol behaald kunnen worden. Indien dit van toepassing is zullen wij proberen een geschikt alternatief aan te bieden en wellicht een geschikt ander marketingbureau aanbevelen.

delauw marketing

Van Search Engine Optimalisatie naar Allround

Delauw Marketing is begonnen gespecialiseerd op het gebied van search engine optimalisatie (SEO). Wij merkten al snel dat er vanuit onze klanten behoeften was aan de communicatie m.b.t. marketingactiviteiten centraal te hebben.

De centralisatie van marketing bied de mogelijkheid om campagnes en andere uitingen op alle vlakken eenduidig te krijgen. Hierdoor ziet het er niet alleen mooier uit. Het zorgt er ook voor dat klanten weten wat ze van een merk kunnen verwachten.

Ondertussen hebben wij onze kennis en diensten verder uitgebreid. Zo kan onze klant ervoor kiezen een totaal marketing pakket te nemen. Hierdoor voorkom je onnodige extra stress en onoverzichtelijke situaties.

Wij beschikken over de diensten; Analyse en onderzoek, Digitale marketing,  Offline en online marketin (reclame- en promotiewerk),  Betaald adverteren (social media, google adwords en google display partners), Social media marketing en Website design en optimalisatie.

delauw marketing

Waar staan wij voor?

MISSIE | Onze missie is het optimaal bedienen van onze kleine, maar persoonlijke klantenkring. Wij streven niet naar tevreden, maar loyale klanten waarbij overtreffen van klantervaringen en meedenken met onze klanten centraal staan. 

VISIE | Onze visie is het optimaal bedienen van klanten in minder ervaren marketingbranches. Om ook hier relatief kleinere bedrijven te kunnen helpen met het professionaliseren van hun marketing.

Vaak zie je bij dit soort branches dat er een zeer beperkt aanbod is van passende marketingbureaus. Hierdoor zijn de aanbieders vaak vrij inflexibel of duur.

delauw marketing

Waarden bij ons verhaal

WAARDEN | Het succes van onze klant begint bij onze eigen bedrijfsregels.

  1. Integriteit, loyaliteit en vertrouwen staan bovenaan.
  2. Behoud autonomie en vrijheid.
  3. Blijf niet hangen op een probleem, maar wees oplossingsgericht.
  4. Daag jezelf uit en streef naar verbetering.
  5. Omarm veranderingen.
  6. Blijf altijd innoveren.
  7. Zet jezelf altijd voor 110% in.
  8. Heb plezier in je werk.