Ga naar de inhoud

Benieuwd naar onze website design & optimalisatie service? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen. Liever eerst meer uitleg?

Delauw Marketing banner

•    Gelimiteerd aantal klanten | Verdiepen volledig in uw bedrijf

•    Persoonlijke services | Op maat gemaakte services

•    Innovatief bedrijf | Continu verbeteren en up-to-date van de nieuwste trends

•    Waar voor uw geld | Lage tarieven en goede services

SERVICES | WEBSITE DESIGN & OPTIMALISATIE

landingspagina, mobiel optimalisatie, website design
Social Media Zoekwoorden Content creatie
Website landingspagina
Mobiel Optimalisatie
Website design
Social Media Creative
Zoekwoorden Optimalisatie
Content Creatie

STAPPEN | WEBSITE DESIGN & OPTIMALISATIE

Website design, website optimalisatie

Eerst zal er een afspraak ingepland worden om te kijken naar uw doelen en wensen. Hierdoor wordt een duidelijke richting vastgesteld voor de werkzaamheden.

De designers / ontwikkelaars creëren een website opzet gebaseerd op basis van uw eerder genoemde doelen en wensen.

Vervolgens zal de website opzet aan uw gepresenteerd worden. Nadat dit is gebeurt en u tevreden bent, zullen wij de website verder aanvullen met content.

De website wordt zo ingericht dat alles optimaal werkt. Er wordt zowel gekeken naar design technische aspecten als naar website coderingen.

Vervolgens wordt de website ingericht rekening houdend met zoekmachines. Hierdoor kunnen (potentiële) klanten u online vinden. Om dit goed te kunnen behalen zal eerst een SEO scan plaatsvinden, zo worden alle probleemstukken zichtbaar.

Zodra de website af is en geoptimaliseerd is zullen wij in overleg kijken of alles daadwerkelijk volledig naar uw wensen is. Dit moment kunt u gebruiken om eventuele verbeteringen aan ons door te geven.

Stappen Website Design & Optimalisatie service
Delauw Marketing

FAQ | WEBSITE DESIGN & OPTIMALISATIE

Website design en website optimalisatie omvat het geheel van het maken en designen van websites. Het is belangrijk dat de uitstraling van de website niet alleen mooi is, maar dat het ook aansluit bij jouw doelgroep. Daarnaast is het van belang dat de gehele website snel en optimaal werkt. Evenals moet de website op zo’n manier ingericht worden dat ook (potentiële) klanten jouw bedrijf online kunnen vinden. 

Belangrijke aspecten van website design en optimalisatie: 

Een marketingbureau helpt bij het maken van de website en kan eventueel het gehele proces van de website bouwen en optimaliseren overnemen. Dit omvat het designen en coderen van de website zodat de website goed werkt. Een professioneel marketingbureau werkt nauw samen met iedere klant om de website zo te maken dat het voldoet aan de wensen en eisen van de klant. Daarnaast kan het marketingbureau advies geven over het bepalen van de juiste strategie voor u.

Bij de FAQ: ‘wat houdt website design & optimalisatie in?’ waren al een aantal belangrijke aspecten benoemd. Een marketingbureau zorgt ervoor dat uw gehele website geoptimaliseerd wordt. Het is van belang ieder aspect van uw website in orde te hebben. Alleen al het aspect SEO bestaat uit veel sub-aspecten die allen moeten voldoen aan bepaalde eisen. Hierbij hoort bijvoorbeeld het woordenaantal van de content van uw website die minimaal circa 600 woorden moet bevatten. Ieder aspect heeft zo zijn eigen eisen om ervoor te zorgen dat uw website optimaal werkt en vindbaar is voor al uw klanten. 

Benieuwd naar uw SEO website status? Gebruik een professionele marketingtool of neem contact met ons op voor hulp.

Het is inderdaad mogelijk om ook zelf uw website en design in handen te nemen. Minpunten hiervan zijn wel dat het veel tijd in beslag neemt en ook minimale website aanpassingen al enige expertise vereisen. U kunt wel een deel van de website werkzaamheden uitbesteden aan een marketingbureau en zelf de ‘makkelijkere’ werkzaamheden uitvoeren om zo kosten te besparen.

Als u besluit de website design en optimalisatie (gedeeltelijk) zelf in handen te nemen adviseren wij handige tools hierbij te gebruiken. De meeste marketingbureaus gebruiken betaalde en meer geavanceerde tools, maar er zijn ook gratis tools die u al enigszins kunnen helpen. Onderin op onze pagina over content kunt al enkele tools voor goede content vinden. Goede content is één van de belangrijke aspecten van website design en optimalisatie.

Wilt u minder zorgen en meer professionaliteit met uw website dan is het handig om een professioneel marketingbureau in te schakelen. Een marketingbureau zorgt ervoor dat uw website en kanalen een hogere vindbaarheid behalen en dat de klanttevredenheid wordt verhoogd. Doordat uw vindbaarheid wordt verhoogd zullen er ook meer potentiële klanten worden aangetrokken. Een marketingbureau doet daarnaast marktonderzoek in uw markt om te kijken waar de behoeften liggen van de potentiële klanten en kijken ze waar kansen en/of bedreigingen liggen. Zo wordt ervoor gezorgd dat de doelgroep en de producten en/of diensten aansluiten op elkaar.

De kosten voor het inzetten van een marketingbureau verschillen aanmerkelijk. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen de uurtarieven van ZZP’ers en volledige marketingbureaus. De gemiddelde prijs van ZZP’ers is circa €50,- tot €100,-. Een marketingbureau rekent vaak €70,- tot €150,-. Benieuwd naar onze tarieven?