Ga naar de inhoud

Benieuwd naar onze search engine optimalisatie service? Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen. Liever eerst meer uitleg?

Delauw Marketing banner

•    Gelimiteerd aantal klanten | Verdiepen volledig in uw bedrijf

•    Persoonlijke services | Op maat gemaakte services

•    Innovatief bedrijf | Continu verbeteren en up-to-date van de nieuwste trends

•    Waar voor uw geld | Lage tarieven en goede services

SERVICES | SEARCH ENGINE OPTIMALISATIE

STAPPEN | SEARCH ENGINE OPTIMALISATIE

BESPREKING & NULMETING

Allereerst zullen wij met u in overleg gaan over uw wensen en doelen. Hierbij wordt o.a. gekeken naar wat u wilt behalen en welke doelgroep u heeft. Wilt u bijvoorbeeld online vindbaar worden, dan zorgen wij ervoor dat de strategie hierop wordt aangepast. Zodra dit is vastgesteld beginnen wij met een nulmeting om te kijken hoe uw bedrijf ervoor staat op het gebied van SEO.

STRATEGIE BEPALING

Op basis van de nulmeting wordt na overleg en onderzoek met u een SEO strategie bepaald. Dit kunnen wij verder toepassen bij het onderzoek van onder andere de keywords (zoekwoorden) en content creatie. 

START SEARCH ENGINE OPTIMALISATIE

Nadat alles is besproken en de gewenste strategie voor ogen is kan de SEO van start gaan. Dit omvat de hierna genoemde vijf stappen. Afhankelijk van de omvang van de gewenste veranderingen, zal het gehele proces circa twee weken duren.

TERUGKOPPELING

Bij Delauw Marketing streven we naar perfectie op het gebied van SEO resultaten. Voor onze klanten hanteren wij het streefdoel van 95+ van de 100 score op het gebied van SEO. Wij maken gebruik van professionele marketing analyse tools om dit resultaat te analyseren. Bij deze dienst zijn wij transparant over de SEO scores en delen dit ook met u. Zo heeft u vooraf een duidelijk beeld van de huidige situatie en kunt u daarna goed inzien hoe de scores zijn verbeterd. 

Search engine optimalisatie service
Delauw Marketing

FAQ | SEARCH ENGINE OPTIMALISATIE

Search Engine Optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van alle processen gerelateerd aan de vindbaarheid van uw webpagina. Hoe hoger de vindbaarheid hoe meer bezoekers (traffic) voor uw website. De vindbaarheid van uw webpagina wordt veelal verkregen door zoekmachines als Google en Bing.

Website traffic verhogen wordt onder andere behaald door:

Website vindbaar maken voor google? Een marketingbureau helpt hierbij en begint veelal bij het opzetten van een duidelijke website overview. Dit is de nulmeting voor uw bedrijf haar website. Hieruit wordt duidelijk waar uw website en alle webpagina’s goed op scoren en waar slechter.

Na het opzetten van de website overview wordt verder onderzoek gedaan naar de onderdelen die het meest geschikt zijn voor het verhogen van de website traffic.

Tot slot zal u de bevindingen gepresenteerd krijgen en kunnen de nodige bevindingen geïmplementeerd worden.

Bij veel marketing gerelateerde services is het wel mogelijk met genoeg tijd en deskundigheid de activiteiten uit te kunnen voeren. Echter bij Search Engine Optimalisatie (SEO) is dit vaak iets lastiger. De meeste marketingbureaus maken gebruik van betaalde tools en programma’s om correct onderzoek uit te kunnen voeren. Bij SEO is het van groot belang dit onderzoek ook echt te doen, anders zullen de uitkomsten veel lager uitvallen.

 

Indien je zelf aan de slag wilt met SEO / online vindbaarheid zijn er in ieder geval verschillende manieren zonder dat je daarvoor direct geld hoeft uit te geven aan advertenties of betaalde tools. Om je alvast op weg te helpen hebben wij onderstaand een paar tips weergeven:

  1. Maak gebruik van zoekwoorden: Zorg ervoor dat je website relevante zoekwoorden bevat die mensen gebruiken om te zoeken naar jouw producten of diensten. Gebruik deze zoekwoorden op strategische plaatsen op je website, zoals in de paginatitel, meta-omschrijving, URL en de inhoud van de pagina’s.
  2. Optimaliseer je website structuur: Zorg ervoor dat je website gemakkelijk te navigeren is en dat de inhoud duidelijk is gestructureerd. Dit helpt zoekmachines om de inhoud van je website beter te begrijpen en te indexeren.
  3. Maak gebruik van backlinks: Backlinks zijn links van andere websites die naar jouw website verwijzen. Zoekmachines beschouwen backlinks als een teken van de relevantie en autoriteit van jouw website. Probeer daarom backlinks te krijgen van gerelateerde websites en directories.
  4. Maak gebruik van sociale media: Social media kanalen bieden een geweldige manier om je website te promoten en je online aanwezigheid te vergroten. Deel interessante inhoud en link naar je website om meer verkeer te genereren.
  5. Schrijf waardevolle inhoud: Zorg ervoor dat de inhoud van je website waardevol en relevant is voor je doelgroep. Zoekmachines houden van inhoud die nieuw, origineel en nuttig is, en gebruikers zullen meer geneigd zijn om terug te keren naar je website als de inhoud hen helpt.

Door deze tips toe te passen en regelmatig aandacht te besteden aan de inhoud en structuur van je website, kun je de online vindbaarheid van je website verbeteren zonder dat het veel geld hoeft te kosten.

Toch liever hulp met SEO? Vraag een gratis marketing adviesgesprek aan en wij helpen je graag verder.

Indien u meer zekerheid wilt betreft het verkrijgen van hogere bezoekersaantallen en geschiktere website traffic is het zeker aan te raden om een marketingbureau in te schakelen. Zij zorgen ervoor dat er een duidelijk overzicht komt van uw website en webpagina’s, daarnaast doen ze grondig onderzoek naar de juiste SEO instellingen voor uw specifieke website en zullen zij ervoor zorgen dat alles correct wordt ingesteld.

Het is erg moeilijk voor iemand die geen ervaring heeft in de website en search engine instellingen om dit zelf op te pakken. Indien u het toch zelf wilt proberen is het aan te raden om marketingtools te gebruiken, hierdoor krijgt u wat inzicht in de juiste SEO instellingen, markt en doelgroep. Onderin op onze pagina over content zijn enkele tools weergeven die wij zouden aanbevelen voor uw marketing gerelateerde werkzaamheden.

De kosten voor het inzetten van een marketingbureau verschillen aanmerkelijk. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen de uurtarieven van ZZP’ers en volledige marketingbureaus. De gemiddelde prijs van ZZP’ers is circa €50,- tot €100,-. Een marketingbureau rekent vaak €70,- tot €150,-. Benieuwd naar onze tarieven?