Ga naar de inhoud

Benieuwd naar eerder werk van ons? Onze portfolio bied enkele voorbeelden, wilt u meer informatie over onze diensten service neem dan contact met ons op. Deze pagina bevat eerder werk betreft: social media, flyers & balie displays, infographics, tijdschriften, blog en onderzoek.

Portfolio | Social Media

Veel ondernemers ervaren social media als tijdrovend en zien niet alle toegevoegde waarde ervan in. Naast dat social media een plek is waar de klant met u kan communiceren, is het een ideale plek voor diverse soorten berichten. Zo kunt u gemakkelijk nieuws updaten en behandelingen toelichten. Wat velen niet weten is dat social media ook indirect in verband staat met bijv. website vindbaarheid. Het laat aan zoekmachines zien dat het gelinkte social media kanaal betrouwbaar en actueel is. Bij ons kunt u terecht voor Facebook, YouTube, en Instagram beheer en content creatie. Wilt u meer informatie over social media bekijk dan onze blog over social media kanalen voor jou.

Portfolio | Flyers & Balie displays

Wij ontwikkelen en designen flyers voor reclame- en promotiedoeleinden. Zo bereikt u uw klanten ook offline. Creëer unieke acties en realiseer onder andere meer website bezoekers. Naast de standaard flyers, ontwikkelen en designen wij ook balie displays. Balie displays trekken vaak even extra de aandacht van uw klanten en bieden zo een ideale methode om bijvoorbeeld acties te promoten.

Portfolio | Infographics

Delauw Marketing maakt ook creatieve en informatieve infographic. Voordelen van deze marketinguiting zijn: informatie wordt sneller verwerkt, focussen aandacht, inspirerend, visueel aantrekkelijk en zorgen voor een duidelijke boodschap. Vragen over het laten maken van infographics? Neem dan contact met ons op via de contact webpagina.

Portfolio | Tijdschriften

Wilt u tijdschriften laten maken? Wij kunnen u helpen met het design. Tijdschriften zijn een ideale uiting voor het informeren van klanten. Het bied veel ruimte voor diepere uitleg, zoals het volledig toelichten van behandelingen. Ook is het een mogelijkheid om de klant het bedrijf echt te leren kennen, door bijvoorbeeld medewerker verhalen. Hierdoor is de klant eerder geneigd zich te binden aan het merk. Daarnaast kan het uitstekend dienen als visueel aantrekkelijk presentatiemateriaal.

Portfolio | Blogs

Wist u dat blogs de beste manier zijn om de achterliggende SEO score van uw website te verhogen? Door kwalitatieve blogs, op betrouwbare sites en met regelmaat te posten verhoogt u aspecten als de domeinscore, pagina autoriteitsscore, betrouwbaarheid en andere belangrijke scores van uw website. Dit zorgt er voor dat u sneller hoger rangschikt in de resultaten van zoekmachines als Google. Het enige nadeel is dat het veel tijd kost en het wel op de goede manier moet. Zo zijn er bepaalde succesvolle formules en instellingen om het succesvol te doen. Hierdoor kiezen veel van onze klanten ervoor om blogs / linkbuilding bij ons uit te besteden. Ook interesse? Stuur ons dan een bericht.

Portfolio | Marketingonderzoek

Om te bepalen welke werkzaamheden het meest nut hebben voor u is het altijd belangrijk om onderzoek te doen. Zo weet u waar u staat en kunt u realistische doelen vaststellen. Daarnaast zorgt maandelijkse monitoring voor een duidelijk beeld van de progressie van de marketing werkzaamheden. Wij maken gebruik van diverse professionele marketingtools om het gewenste resultaat te behalen. 

Daarnaast kijken wij naar uw desktop en mobiel versies om beide varianten te optimaliseren. Hierdoor wordt niet alleen de klantervaring verbeterd maar ook de website snelheid verhoogd. Dit heeft tevens effect op de algemene SEO scores (rangschikking zoekmachines). Bekijk de webpagina om te kijken wat wij doen op het gebied van analyse & onderzoek.

Bij Delauw Marketing kunt u gemakkelijk al uw marketing werkzaamheden uitbesteden aan één plek. Zo heeft u dus maar één contactpersoon voor bijvoorbeeld de website, alle social media, advertenties / campagnes en andere promotie uitingen. 

portfolio