Ga naar de inhoud

Wat is Owned Media?

Deze mediavorm is het geheel van alle digitale marketing kanalen die jouw bedrijf in eigen handen heeft. Hiertoe behoren jouw website, eigen folders, mails, tijdschriften en al jouw social media kanalen. Services die Delauw Marketing aanbiedt op dit gebied zijn: content creatie, website optimalisatie, tijdschriften, personalisatie en overige offline & online promotie.

Het voordeel van van deze media is dat jij het volledig in eigen handen hebt. Je kan de media zelf ontwikkelen door goede content creatie en design werk. Indien dit lastig is kan je het ook altijd nog uitbesteden. Daarna kan je de media pas zichtbaar maken voor de klant wanneer het geheel af is. 

Het bied de kans om jouw gewenste boodschap aan (potentiële) klanten te kunnen overbrengen precies zoals jij zelf wilt.

Echter is het belangrijk bij deze mediavorm dat de kanalen met regelmaat onderhouden worden en dat het in combinatie moet zijn met één van de andere mediavormen om goed resultaten te kunnen boeken.

Door deze mediavorm te optimaliseren biedt het meer kansen om ook hoger te scoren op het gebied van de andere mediavormen.

Ben je op zoek naar hulp bij het onderhouden van jouw marketing kanalen? Of eerst meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op of bekijk eerdere klantervaringen met ons. Liever eerst meer informatie over het PESO model?

delauw marketing

Content Creatie

Goede content is de basis van al jouw owned media. Als jij niet zorgt dat jouw content aansluit bij (potentiële) klanten en website bezoekers zal je waarschijnlijk weinig interesse opwekken. Hierdoor zullen mensen dus minder snel geneigd zijn jouw producten of diensten af te nemen.

Content creatie en de manier van communicatie vormgeving is daarom van groot belang in ieder gedeelte van jouw media. 

Hulp bij goede engaging content creëren voor jouw bedrijf en marketinguitingen? Lees dan verder bij onze blog.

owned media
delauw marketing
website optimalisatie

Website Optimalisatie

Op het gebied van website optimalisatie zijn er diverse aspecten die jij kan verbeteren. Zo kan je zoals bovenstaand goede content creatie toepassen.

Daarnaast kan je ook structuur en programmering optimaliseren van jouw website. Hierbij is het belangrijk om niet te vergeten dat een goede SEO structuur waardevol is voor jouw website / online vindbaarheid.

Voor meer informatie kan je kijken bij onze marketingservice.

delauw marketing

Offline & Online Promotie

Promotie marketinguitingen zijn ideaal voor vele doelen te behalen.

Zo kan je zowel van traditionele marketing als online marketing gebruik maken voor bijvoorbeeld het verhogen van jouw sales.

Op het gebied van promotie zijn ontzettend veel mogelijkheden. Zo kan je denken aan flyers, tijdschriften, balie displays, online advertenties en e-mail marketing.

Benieuwd naar onze marketingservice? Bekijk de webpagina ‘offline en online marketing‘ voor meer informatie.

earned media 2